Dhowcruise Dubai

2-uur durende Dhow rondvaart met diner

Geniet van een avondtour van Dubai Creek aan boord van een traditionele Arabische dhow. Doe je te goed aan Arabische en internationale hoogstandjes terwijl je langs souks en paleizen vaart.

Bijzonderheden:
Maak een romantische rondvaart van Dubai Creek op een traditionele dhow
Geniet van Arabische en internationale culinaire hoogstandjes
Vaar langs de verlichte souks, banken en paleizen van de schitterende skyline van Dubai

Ga op een ontspannende 2-uur durende tour van Dubai Creek onder de sterrenhemel en geniet van internationale culinaire hoogstandjes terwijl je vaart! Stap aan boord een traditionele Arabische dhow, en eenmaal aan boord, kan je genieten van een rijk assortiment aan Arabische en internationale gerechten terwijl je rustig langs de souks, banken en paleizen aan de waterkant van Dubai gelegen.

Een vriendelijke chauffeur haalt je af van je hotel en neemt je mee naar de creek, waar je aan boord van de traditionele Arabische dhow stapt, deze schepen zijn typisch voor de Perzische Golf en worden traditioneel gebruikt door parelvissers.

Je vaart langs de schitterend verlichte skyline van Dubai en smult van Arabische en internationale specialiteiten in de eetzaal aan boord van het schip. Op de dhow vind je een internationaal open buffet met hapjes, salade, vis, vlees en verscheidene desserts. Aan het einde van je romantische avond waarin je de levendige atmosfeer van Dubai in je op hebt kunnen nemen, neemt je chauffeur je weer mee terug naar je hotel.

Inbegrepen:

  • Dhow rondvaart
  • Diner
  • Retourvervoer van en naar je hotel

Niet inbegrepen:

  • Fooien
  • Drankjes

Goed om te weten:

  • Dress Code: Smart casual en nationale klederdracht. Slippers en korte broeken zijn niet toegestaan op deze rondvaart met diner.
  • Orient Tours behoudt het recht onderdelen van het geplande programma te annuleren wegens overheidsbesluit, nationale feestdagen, weersomstandigheden en dergelijke. Orient Tours behoudt ook het recht om onderdelen van de tour te wijzigen of te annuleren.
  • Wegens verkeersdrukte in de avondspits kan het wat langer duren voordat de dhow bereikt wordt, dat hangt tevens af van de locaties van de hotels.

Prijs vanaf € 67 per persoon.

2-uur durende Dhow rondvaart met diner

At the Top – Burj Khalifa tickets (zonsondergang middagticket)

2-uur durende Dhow rondvaart met diner

Dubai Big Bus Tours (Hop on Hop off Bus)

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai