abra-tour-madinat-jumeirah

Abra Tour Madinat Jumeirah

Een geweldige manier om het bijzondere Madinat Jumeirah complex te verkennen is door middel van de 20 minuten durende Abra Tour.

Wie een abra tour boekt vaart met een speciale abra bootje door de kanalen van Madinat Jumeirah en krijg je de schoonheid van het complex van dichtbij te zien. Met maximaal tien personen vaart je gedurende 20 minuten door het complex en zie je een glimp van de diverse luxe hotels, de prive villa’s, zwembaden en het luxe 7 sterren hotel de Burj al Arab. De abra’s varen dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur in de winter periode en tijdens de zomerperiode van 11:00 tot 23:00 uur in de avond.

De bootjes vertrekken ongeveer om de 20 minuten vanaf het centrale abra station in Madinat Jumeirah (staat aangegeven op de bewegwijzering) en kaartjes dienen vooraf gekocht te worden, dit kan tegenover het Italiaanse restaurant Toscane. De kosten van een boottochtje bedragen AED 75 voor een volwassenen en AED 40 voor kinderen. De tickets zijn te verkrijgen bij het Souk Abra station in Madinat Jumeirah (Abra Tour Desk op de plattegrond). Meer informatie over de rondvaart door het complex is hier te vinden.

Abra Tour Madinat Jumeirah

Zwemmen met dolfijnen bij Aquaventure

Abra Tour Madinat Jumeirah

Abu Dhabi Cruise: Emirates Paleis & Corniche

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai