abu-dhabi-tour

Abu Dhabi: Dagtour Vanuit Dubai

Ontdek de hoofdstad van de VAE tijdens deze 7-uur durende tour van Abu Dhabi vanuit Dubai. Ga via de Sheikh Zayed Road langs Dubai’s wolkenkrabbers, om vervolgens de Emirates Palace Hotel, Corniche, Sheikh Zayed moskee, en Heritage Village te bezichtigen.

Beschrijving
Krijg een spectaculaire kijk in het leven van de Emiraten tijdens deze 7-uur durende tour van Abu Dhabi vanuit Dubai. Rij via de schilderachtige Sheikh Zayed Road naar de hoofdstad van de Emiraten, terwijl je bij vertrek geniet van panoramische uitzichten van Dubai’s ongelooflijke wolkenkrabbers.

Bij aankomst in Abu Dhabi, verken de Corniche; één van de meest dynamische plekken van de stad en beroemd vanwege het zandstrand. Ontdek dorpjes en musea die de culturele rijkdom van Abu Dhabi tonen, waaronder Heritage Village, waar je een exacte voorstelling zult zien van hoe mensen leefden voor de ontdekking van de oliereserves van de stad.

Ga via het luxe Emirates Palace Hotel door naar Sheikh Zayed Mosque, de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten, en de op 7 na grootste van de wereld. Vernoemd naar sjeik Zayed bin Sultan Al Nahyan, stichter en eerste bewoner van de VAE, en geopend in de islamitische maand van de Ramadan in 2007.

Je kunt ook kiezen voor de optionele tour van Yas Island, de plek van Ferrari World pretpark en F1 race circuit, die je de toekomstvisie van de stad laat zien.

Inbegrepen:
• Toegangsprijs museum
• Bezoek moskee
• Lunch

Goed om te weten:
Gepaste kleding is verplicht voor de moskee. Vrouwen moeten de armen, benen, en haren bedekken. Mannen moeten een lange broek dragen (geen korte broeken). Traditionele kleding is beschikbaar bij de moskee.

Het programma kan gewijzigd worden vanwege religieuze seizoenen of andere omstandigheden die er voor kunnen zorgen dat bepaalde activiteiten niet plaats kunnen vinden.

Prijs vanaf € 95,- per persoon.
De vermelde prijs kan verouderd zijn, kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder.

Abu Dhabi: Dagtour Vanuit Dubai

Dubai woestijnplezier: 5-uur durende safari en diner

Abu Dhabi: Dagtour Vanuit Dubai

Abu Dhabi City Sightseeing Tour (9 uur)

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai