Burj Khalifa Sky tickets

Ticket At The Top, Burj Khalifa SKY

Bezoek het hoogste gebouw in de wereld via At The Top, Burj Khalifa SKY en geniet van alle luxe die deze exclusieve toegang tot de Burj Khalfa u te bieden heeft! De Burj Khalifa is met zijn 828 meter hoogte officieel het hoogste gebouw op aarde en het prachtige middelpunt van Downtown Dubai. De Burj Khalifa is omgeven door hotels, winkelbestemmingen en een wereld aan entertainment.

Naast de mogelijkheid om de Burj Khalifa te bezoeken via At The Top op 412 meter hoogte biedt de Burj Khalifa sinds kort ook duurdere tickets aan die u naar een hoogte van maar liefst 555 meter brengen. hier kun je genieten van luxe en een schitterend uitzicht over Dubai.

Met de Burj Khalifa Sky Tickets krijg je een VIP entrée naar de 125e en 148e verdieping van de Burj Khalifa met exclusieve toegang tot de hoogste observatie terras van de wereld. Vanaf de 148e verdieping op 555 meter hoogte kun je genieten van het adembenemende uitzicht over Dubai!

Openingstijden
Dagelijks 08:30 – Middenacht
(Laatste toegang 45 minuten voor sluiten)
Toegang om de 30 minuten.

Je kunt ‘middag’ of ‘avond’ tickets selecteren. Een exact tijdslot wordt gegeven na uw reservering. Tickets zullen worden verzonden binnen 24 uur.

Belangrijk
– Uw tickets worden binnen 24 uur verzonden naar uw emailadres.
– Voor kinderen tot 4 jaar is de toegang gratis.

Prijs per persoon € 134,-
De vermelde prijzen kunnen gedateerd zijn, kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder

Ticket At The Top, Burj Khalifa SKY

High Tea in de Burj al Arab

Ticket At The Top, Burj Khalifa SKY

Tickets voor de Burj Khalifa (At The Top)

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai