Atlantis The Palm Dubai

Atlantis The Palm: Aquaventure & Lost Chamber pas

Geniet van het avontuur van Aquaventure en Lost Chamber in Atlantis The Palm. Neem een dagpas voor het grootste en meest opwindende waterpark in het Midden-Oosten en ontdek de ritten en zeezoogdieren van een unieke attractie.

Geniet van de spanning en sensatie van het grootste en meest opwindende waterpark in het Midden-Oosten met een dagvullende pas voor Aquaventure in Dubai. Ontdek 42 hectare attracties, waaronder de Master Blasters, Speedslide en het Splashers Children’s gedeelte, rivieren, stroomversnellingen en weelderige tropische landschappen.

Je dagvullende pas geeft je ook toegang tot The Lost Chambers Aquarium waar je kunt recreëren terwijl je de mysterieuze ruïnes van Atlantis verkent; sinds duizenden jaren verloren gegaan diep onder de zee. Beeld jezelf in omringd door 65.000 zeedieren en beleef je eigen Atlantische avontuur bij het Lost Chambers Aquarium.

Ontdek de onderwater doolhoven en tunnels van deze verloren beschaving, ontmoet haaien, palingen, zeepaardjes en piranha’s. Er zijn meer dan 20 opmerkelijke zeedieren te vinden waaronder een aai tank en de interactieve Aquatheatre show.

Vriendelijke Navigators zullen je uitnodigen op een rondleiding van The Lost Chambers Aquarium op verschillende vaste tijden gedurende de dag. Deze interactieve rondleidingen geven verder inzicht in de legende van Atlantis, tradities van de 7 Sagas en verbazingwekkende feiten over het zeeleven in The Lost Chambers Aquarium.

Je kunt ook plezier beleven met duikers tijdens een interactieve, educatieve en onderhoudende show in de 7 Sages Chamber. Later zie een vreetpartij in het prachtige Ambassador Lagoon. Je komt oog in oog met honderden inheemse zeedieren uit de Arabische Golf terwijl ze worden gevoed door duikers.

Bijzonderheden
– Schiet over de glijbanen van Aquaventure in Atlantis The Palm
– Beleef plezier op de rivier ritten
– Ontspan op het Aquaventure privestrand
– Kijk naar het voeren van de vissen
– Tour de Lost Chamber met vriendelijke Navigators
– Ontmoet haaien, aalen en zeepaardjes

Duur
1 dag Atlantis The Palm Dubai: Aquaventure & Lost Chamber pas

Inbegrepen
– Toegangskaartje voor Aqua Venture en Lost Chamber in Atlantis The Palm Dubai
– Vervoer van en naar hotels in Dubai met eigen auto

Niet inbegrepen
– Fooien

Goed om te weten
– De attracties zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot zonsondergang (openingstijden kunnen veranderen afhankelijk van de tijd van het jaar)
– Kinderen moeten 12 jaar en ouder zijn om aquaventure te betreden zonder begeleiding van een volwassene. Om de veiligheid van de gasten te garanderen is toegang tot bepaalde ritten beperkt tot mensen groter dan 1,2 meter

Prijs vanaf € 107,- per persoon.
De genoemde prijs kan gedateerd zijn, kijk voor de meest actuele prijzen op de website van de aanbieder

Atlantis The Palm: Aquaventure & Lost Chamber pas

Piste toegang voor 2 uur bij Ski Dubai

Atlantis The Palm: Aquaventure & Lost Chamber pas

iFLY Dubai Eerste Vlieg Ervaring

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai