Avond Cruise Diner

Neem een ontspannende 2 uur durende rondleiding van Dubai Creek ’s avonds onder de sterren en geniet van internationale lekkernijen tijdens de cruise! Een traditionele Arabische show en eenmaal aan boord zult u genieten van een uitgebreid feest van Arabische en internationale gerechten, terwijl u rondvaart langs de souks, banken, en de paleizen van het glinsterende water van Dubai.

Een vriendelijke chauffeur haalt u op bij uw hotel en zal u brengen naar de kreek, waar u een traditionele Arabische Dhow aan boord zult ervaren en typische vaartuigen van de Perzische Golf van oudsher gebruikt door parelvissers.

U zult cruisen langs de prachtige verlichte skyline van Dubai in de nacht, en smullen van Arabische en internationale specialiteiten in het comfort van de eetzaal aan boord. De Dhow biedt een internationaal open buffet met voorgerechten, salades, vis, vlees, diverse desserts om uit te kiezen. Aan het einde van uw romantische avond kunt u genieten van de levendige sfeer van Dubai. Later in de avond zal uw chauffeur klaar staan om u terug naar uw hotel te brengen.

Hoogtepunten:
Ervaar een romantische cruise van Dubai Creek op een traditionele Dhow
Genieten van Arabische lekkernijen en internationale gerechten
Cruise langs de verlichte souks, banken en paleizen van glinsterende skyline van Dubai

Wat is inbegrepen:
• Dhow Cruise
• Diner
• Hotel pick-up en drop-off

Wat is niet inbegrepen:
• Fooien
• Drankjes

Vertrek:
Aankomst / vertrek tijden zijn afhankelijk van pick-up locatie. Het bedrijf zal in verder contact voor bijzonderheden.

Prijs vanaf € 67 per persoon.

Avond Cruise Diner

Dubai Desert Safari 4×4 Tour

Avond Cruise Diner

Musandam zee Safari

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai