Big Bus Dubai Night Tour

Dubai Big Bus Tours (Hop-on Hop-off Bus) Night Tour

Ontdek Dubai en alle prachtige hoogtepunten met de Hop on Hop off bus! De Hop on Hop off bus biedt u het beste sightseeing tour van Dubai, met een persoonlijke audio gids beschikbaar in tien verschillende talen. De volgende twee routes bieden een perfect overzicht van Dubai; het strand tour en de stads rondleiding. U kunt zo vaak als u wilt in- en uitstappen. Ontdek hierbij meer dan twintig bezienswaardigheden. Ontdek bijvoorbeeld alles van de wereld beroemde Burj Al Arab aan traditioneel goud en specerijen soeks. U kunt gebruik maken van een 24-uurs of 48-uurs ticket. Deze tickets naar keuze biedt u genoeg tijd om alle attracties te bezoeken.

Geniet van de Hop on Hop off Bus Night Tour, een 2.45 uur durende tour van Dubai in het donker met een live commentaar van een ervaren gids die u zal wijzen op de hoogtepunten van deze bruisende stad. The Night Tour is een uitstekende optie wanneer tijd voor u kostbaar is, zodat u achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van de spectaculaire skyline als de zon ondergaat en Dubai tot leven komt.

De volgende aspecten zijn inbegrepen in uw ticket
Een Arabische Dhow Cruise op de Dubai Creek; toegang tot Dubai Museum; toegang tot Sheikh Saeed Al Maktoum’s House; een ticket voor de RTA Water Bus; Wandeltocht (oktober-april); Big Bus Rewards boekje biedt aanzienlijke retail, leisure en diner kortingen in Dubai en Abu Dhabi.

The Night Tour: 365 dagen per jaar
Starttijd:
19.15 – Deira City Centre
19.15 – Burjuman
19.30 – Dubai Mall
19.45 – Mall of the Emirates
20.00 – Souk Madinat

Route
De Burj Al Arab, het Jumeirah-moskee, Al Fahidi Fort & Dubai Museum, de Gold Souk, de Burj Khalifa, The Spice Souk, Jumeirah Park & Public Beach, Atlantis op de Palm, Sheikh Saeed Al Maktoum’s, Dubai Creek en Emirates Towers.

Ticket is het hele jaar geldig! Koop uw ticket online en vermijd de lange wachtrij!

Prijzen
– Nacht Tour volwassenen: €35,-
– Nacht Tour kinderen (5 tot 15 jaar): €18,-

– 24 uur ticket volwassenen: €57,24
– 24 uur ticket kinderen (5 tot 15 jaar): €21,50
– 24 uur familie ticket (2 volwassenen en 2 kinderen: €126,-

– 48 uur ticket volwassenen: €70,36
– 48 uur ticket kinderen (5 tot 15 jaar): €31,-
– 48 uur familie ticket (2 volwassenen en 2 kinderen): €171,72

De genoemde prijs kan gedateerd zijn, kijk voor de meest actuele prijzen op de website van de aanbieder

Dubai Big Bus Tours (Hop-on Hop-off Bus) Night Tour

Dubai 7-Daagse City Card: bespaar honderden euro’s!

Meer interessante excursies in Dubai