High tea Burj Khalifa

Burj Khalifa High Tea (123e Verdieping)

Geniet van een high tea in het exclusieve At.mosphere restaurant in de hoogste toren van de wereld, de Burj Khalifa. Je wordt opgehaald bij je hotel en nadat je afgezet bent bij de Burj Khalifa ga je direct door naar de 123e verdieping. Hier kun je genieten van o.a. koffie, thee, en huisgemaakte delicatessen.

Beschrijving:
Trakteer jezelf op wat luxe in Dubai met een bezoek aan het exclusieve At.mosphere restaurant in de Burj Khalifa. Geniet van de persoonlijke ophaalservice van je hotel en transfer naar het hoogste gebouw ter wereld. Treed binnen door een aparte ingang en neem de privé lift naar de 123e verdieping.

Het hoffelijke personeel zal je begroeten op een hoogte van bijna 500 meter en je naar je tafel begeleiden. Vanaf hier kun je de adembenemende uitzichten van de stad bewonderen en je laten verwennen tijdens een stijlvolle theepauze.

Naast thee en koffie kun je ook genieten van diverse delicatessen waaronder sandwiches met eigen gemaakte jam, salades met verschillende bijgerechten, veel fruit, en een aanbod van non-alcoholische cocktails. Na de high tea kun je de dag perfect afsluiten met een bezoek aan de Dubai Mall en het indrukwekkende aquarium, of breng een bezoek aan de schitterende Dubai Fountains en geniet van de fonteinenshow aan de voet van de hoogste toren van de wereld.

Inbegrepen:
• Ophalen bij je hotel in Dubai
• High tea met frisdranken, cakejes, en canapés

Niet inbegrepen:
• Fooien
• Gids
• Afzetten bij je hotel

Goed om te weten:
Het trefpunt is altijd in de lobby van je hotel in Dubai.

Het restaurant hanteert een `small casual` kledingvoorschrift. Het is niet toegestaan om sandalen, sportschoenen, korte broeken of vergelijkbare kleding te dragen. Een stropdas is optioneel.

Prijs vanaf € 209,- per persoon.
De vermelde prijzen kunnen gedateerd zijn, kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder

Burj Khalifa High Tea (123e Verdieping)

Ferrari rijden in Dubai

Burj Khalifa High Tea (123e Verdieping)

Ferrari World Tickets

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai