Woestijnsafari Dubai

Woestijnsafari Dubai / Desert Safari

De leukste manier om de prachtige woestijn van Dubai te ontdekken is door middel van een desert safari. Met vierwiel aangedreven terreinwagens trek je met een groep de woestijn in waarbij een ervaren chauffeur de 4×4 met hoge snelheden over de woestijnduinen stuurt en waarbij de auto’s ook vaak driftend zijwaarts langs de duintop worden geleid, deze sensationele ervaring zul je zeker niet snel vergeten! Tussendoor wordt er diverse keren gestopt om je de gelegenheid te bieden om mooie plaatjes te schieten van het woestijnlandschap en om even bij te komen van de wilde rit over de duinen.

Na de rit door de zandduinen verzamelen alle wagens zich bij het woestijnkamp waar je, indien je hebt gekozen voor de avondsafari, de kans krijgt om de prachtige zonsondergang te bekijken. Daarna vind er een diner plaatst waarbij je kunt genieten van diverse optredens van buikdanseressen (let op, op vrijdag zullen er geen optredens plaatsvinden en tevens wordt er op deze dag geen alcohol geschonken). Daarnaast is er de gelegenheid om in het kamp waterpijp te roken, te gaan zandboarden of om een ritje op een kameel te maken.

De kosten voor een woestijnsafari variƫren tussen de 40 en 60 euro per persoon, afhankelijk van de aanbieder, het tijdstip van de tour en het type vervoer wat u kiest. Let op, omdat het er tijdens de woestijn safari wild aan toe kan gaan is deze tocht niet geschikt voor zwangere vrouwen, hartpatiƫnten en mensen met rugproblemen. Een desert safari is tevens niet aan te raden voor kinderen onder de 5 jaar.

Direct online boeken?
Wil je voordat je naar Dubai reist online een woestijnsafari boeken? Dat kant! In samenwerking met onze partners kunnen wij een groot aantal woestijnsafari’s aanbieden:
Halve dag Desert Safari Dubai
Dubai stadspanorama en woestijnsafari dagvullende tour
Dubai Jeep Safari: Ochtendavontuur
Dubai Desert Safari 4×4 Tour
Avondsafari in de woestijn van Dubai
4WD avondsafari in de woestijn van Dubai
Dubai woestijnplezier: 5-uur durende safari en diner
Kamelentocht woestijn safari
Halve dag open Woestijn Avontuur Dubai
Dubai Woestijnsafari Avontuur & Barbecue Diner
Dubai jeepsafari, Barbecue en Quad Tour
Woestijnsafari & Kampdiner vanuit Dubai
Dubai woestijnsafari en Diner bij Zonsondergang

Woestijnsafari Dubai / Desert Safari

Big Bus Tours Abu Dhabi en Dubai combiticket

Woestijnsafari Dubai / Desert Safari

High Tea in de Burj al Arab

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai