Dubai desert safari 4x4

Dubai Jeep Safari: Ochtendavontuur

Verken een hele ochtend lang het spectaculaire woestijnlandschap van Dubai met een 4WD Land Cruiser. Je gaat op zoek naar de mooiste duinen in de woestijn en gaat sandboarden,  een opwindende sport die steeds populairder wordt.

Bijzonderheden:

  • Bewonder het ongelofelijke woestijnlandschap met een 4WD Land Cruiser
  • Ervaar de opwinding van sandboarding op de zandduinen
  • Laat je verwennen door de dienst die je afhaalt en weer terugbrengt

Maak een rit per 4WD Land Cruiser om een aantal van de meest spectaculaire zandduinen van de woestijn te bekijken. Tijdens deze safari van een halve dag krijg je de kans één van de meest populaire sporten in de woestijn uit te proberen – sandboarding. Dit avontuur wordt dan ook ‘s ochtends gehouden omdat het dan koeler is.

Sandboarding is net als snowboarden, alleen dan op zandduinen in plaats van op pistes met sneeuw. Voel de opwinding terwijl je van de duinen afglijdt en erover heen zoeft, op een board dat erg veel lijkt op een snowboard.

Deze sport is geliefd bij velen, wereldwijd, en tijdens deze tour wordt het al snel duidelijk waarom hij zo populair is in de woestijngebieden van de VAE, waar je omkomt in de zandduinen.

Inbegrepen:

  • Vervoer per 4WD-voertuig (Toyota Land Cruiser of vergelijkbaar)
  • Engelssprekende gids/chauffeur
  • Flesje mineraalwater en frisdranken
  • Picnic-lunch
  • Afhaaldienst van je hotel

Niet inbegrepen:

  • Maaltijden

Goed om te weten:
Dress Code:
Lichte zomerkleding is bijna het hele jaar geschikt, maar in de winter kan het nodig zijn een trui of jas mee te nemen, vooral ‘s avonds. Goede kwaliteit zonnebrillen worden aangeraden en voor brillendragers fotochrome lenzen. Hoeden of andere hoofdbescherming worden aangeraden in direct zonlicht. De Verenigde Arabische Emiraten hebben conservatieve kledingtradities.

Zwemkleding mag uitsluitend op het strand of aan het zwembad gedragen worden. Mannen en vrouwen moeten zorgen dat schouders en knieën bedekt zijn in het openbaar en dan speciaal in soeks, winkels en dorpjes

Voorwaarden:
Orient Tours behoudt het recht onderdelen van het geplande programma te annuleren wegens overheidsbesluit, nationale feestdagen, weersomstandigheden en dergelijke. Daarnaast, behoudt Orient Tours het recht om het schema van tours te wijzigen of te annuleren.

Vergeet niet contact op te nemen met de lokale organisator na boeking om afspraken te maken over de precieze afhaaltijd van je hotel.

Prijs vanaf € 55,- per persoon.
De vermelde prijzen kunnen gedateerd zijn, kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder

Dubai Jeep Safari: Ochtendavontuur

Wild Wadi Water Park entrée inclusief vervoer

Dubai Jeep Safari: Ochtendavontuur

Tour langs de oostkust

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai