Dubai Marina Cruise

Dubai Marina 5-Sterren Diner Rondvaart

Kom aan boord van een unieke drijvende boot voor een luxe 5-sterren diner rondvaart door Dubai Marina. Neem plaats en geniet van het rijke buffet. Cruise naar de schilderachtige Palm Jumeirah, en geniet van prachtige uitzichten van de Dubai skyline.

Beschrijving:
Geniet van een ontspannen 2-uur durende diner cruise in Dubai Marina terwijl je in stijl dineert aan boord van een unieke drijvende luxe majlis. Vergezel de kapitein en zijn vriendelijke bemanning voor een cruise over het kalme water naar het schilderachtige Palm Jumeirah en Royal Mirage Lagoon.

Dit exclusieve buffet diner vindt plaats in het hart van het nieuwe en moderne Dubai, vertrekkend vanuit Dubai Marina en verder naar Palm Jumeirah. In tegenstelling tot reguliere diner rondvaarten aan boord van een traditionele dhow, zul je varen in een luxe drijvende majlis, een unieke drijvende woonboot afgewerkt volgens een uitzonderlijk hoge standaard.

De eetfaciliteiten zijn volledig buiten, met spectaculaire uitzichten op de skyline van nachtelijk Dubai en een aangename zomerse temperatuur. Neem plaats en geniet van een rijke maaltijd geserveerd door professionele bediening. Ontspan in de comfortabele saloon als je liever binnen verblijft.

Inbegrepen:
• Retour hotel transfers met een privé auto
• 2 uur-durende cruise
• Buffet diner

Niet inbegrepen:
• Fooien
• Alcohol

Goed om te weten:
• Boarding vanaf 20:00. Wacht in de lobby van je hotel om om 19:00 uur opgehaald te worden. Verstrek de naam van je hotel en je telefoonnummer
• Gasten die in Jebel Ali, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah, of andere Emiraten verblijven moeten rekening houden met extra kosten voor hotel transfers

Prijs vanaf € 76,- per persoon.
De vermelde prijzen kunnen gedateerd zijn, kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder

Dubai Marina 5-Sterren Diner Rondvaart

Wild Wadi Water Park Tickets

Dubai Marina 5-Sterren Diner Rondvaart

Aquaventure Waterpark tickets

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai