Ferrari World Abu Dhabi

Ferrari World Tickets

Ervaar de sensatie van het Ferrari World themapark in Abu Dhabi op het Yas Island project. De 4 themaparken, 2 waterparken, ‘s werelds snelste achtbaan en museum tentoonstellingen zorgen voor een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Bijzonderheden:

 • Zie de locatie van de F1 Abu Dhabi Grand Prix
 • Reis door miniatuur Italië in een Ferrari 250 uit 1950
 • Race diverse Ferrari’s op het virtuele Yas Marina Circuit van de Scuderia Challenge
 • Stap terug in de tijd met een film uit 1920 en ervaar de brute kracht van een oude Italiaanse straatrace
 • Neem de kleintjes mee naar het Junior Grand Prix circuit
 • Ontdek het leven achter de schermen van een Grand Prix met een Paddock Pass
 • Ga naar het spannende Ferrari-thema pretpark van Ferrari World op Yas Island in Abu Dhabi

Het resort heeft een oppervlakte van ongeveer 121 vierkante kilometer en omvat 4 thema parken, 2 waterparken, 23 thema resort hotels op locatie, 2 spa’s, 5 golfbanen en andere recreatieve locaties en entertainment.

Het opvallende centrale park is gelegen onder een enorm dak naar voorbeeld van een profiel van een Ferrari GT. Het is het grootste overdekte pretpark ter wereld sinds Ferrari World officieel opende op 4 november 2010. Onder de attracties die je kunt ontdekken met dit dagvullende ticket is ‘s werelds snelste achtbaan; de Formula Rossa.

Andere attracties voor het gezin zijn onder andere de Speed ​​of Magic; een rijsimulator die je door een 4D fantasie droomlandschap neemt, G-Force; waar je de snelheids kick van een F1 racewagen ontdekt en Made in Maranello; ga op reis door de ingewikkelde stappen en het hoog niveau van vakmanschap omtrent het maken van een van ‘s werelds meest prestigieuze auto’s.

Zie historische raceauto’s bij The Racing Legends tentoonstelling en ga in een F1 rijden met een ingenieur in een race simulator in de Champion. De kleintjes genieten van de Junior GT en Junior Grand Prix go-cart ritjes in mini Ferrari raceauto’s of ga op reis door miniatuur-Italië in een stijlvolle Ferrari 250 uit 1950.

In totaal zijn er 20 verschillende attracties je kunt verkennen waaronder The Pit Wall, Carousel, en Junior Training Camp die een leuk dagje uit voor het hele gezin bieden.

Daarnaast kunnen bezoekers in het hele park winkelen bij verschillende verkooppunten waaronder de grootste Ferrari Store in de wereld en een Ferrari Boutique waar je gepersonaliseerde souvenirs kan kopen. De eet-en drinkgelegenheden streven naar een echte Italiaanse culinaire ervaring om je dag compleet te maken.

Inbegrepen:

 • Onbeperkt de hele dag toegang tot de Ferrari World Abu Dhabi voor de gasten van 1.3m en hoger, 6 maanden geldig.
 • Ingang tot 20 attracties in het park.

Niet inbegrepen:

 • Maaltijden
 • Fooi

Standaard Openingstijden:
Dinsdag tot en met zondag: 11:00-20:00 uur
Opmerking: Het park is gesloten op maandag.

Prijs vanaf € 59 per persoon (volwassenen). Kinderen betalen 46 euro.

Ferrari World Tickets

Burj Khalifa High Tea (123e Verdieping)

Ferrari World Tickets

Traditionele Woestijn Show & diner (Tour van 5 uur)

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai