Halve dag Desert Safari Dubai

Mis dit niet! Een leuke en spannende avond in de woestijn van Dubai op een avontuurlijke safari! U kunt de woestijnduinen beklimmen in een Toyota Landcruiser, u gaat mee op een kameeltocht, geniet van live entertainment en afsluitend een heerlijke BBQ in een Bedouin kamp.

Geniet van een 6 uur durende woestijntocht in Dubai. Vertrek vanaf uw hotel voor deze off-road avontuur, ook wel bekend als ´dune bashing´. Het is een spectaculaire tocht waar u ook de mogelijkheid krijgt om foto´s te maken tijdens de tocht (bijv. van de ondergaande zon).

Eenmaal aangekomen in Bedouin kamp zult u een Arabisch welkom ervaren waar u zich kunt opfrissen en kunt genieten van Arabische koffie en heerlijke dadels met live entertainment. U kunt op kamelentocht, een henna tatoetage nemen of genieten van een waterpijp.

Hierna begint het buffet met ongelimiteerde frisdranken, water, thee en koffie. De avond wordt afgesloten met een exotische dans van een buikdanseres. U wordt na deze geweldige tocht in de woestijn weer teruggebracht naar uw hotel.

Wat zit er in inbegrepen in de tour?
– U wordt opgehaald en weer afgezet bij uw hotel
– Kamelentocht
– Welkomst drankje en Arabische snack
– Dance show en buikdanseres show
– Barbeque buffet met ongelimiteerde frisdranken, water, thee en koffie

Prijs per persoon
Volwassenen: € 65,-
Kinderen tot 12 jaar: € 45,-
De genoemde prijs kan gedateerd zijn, kijk voor de meest actuele prijzen op de website van de aanbieder

Halve dag Desert Safari Dubai

Traditionele Woestijn Show & diner (Tour van 5 uur)

Halve dag Desert Safari Dubai

Dubai woestijnplezier: 5-uur durende safari en diner

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai