High Tea in de Burj al Arab in Dubai

High Tea in de Burj al Arab

Het Burj al Arab Hotel in Dubai biedt je een ervaring die je niet snel zult vergeten! Niet alleen kun je genieten van de vele lekkernijen maar het hotel (7 sterren) zal je verbluffen.

Vanuit de Skyview Bar heb je een schitterend panorama uitzicht over de Perzische Golf, de opvallende kustlijn met zijn palm eilanden en over de skyline van Dubai. Een ervaring die je niet mag missen! Een High Tea bij het Burj al Arab is vaak al weken van te voren volgeboekt. Samen met onze partner Viator bieden wij je de kans om online deze unieke ervaring te reserveren. Boek je high tea direct online en zorg ervoor dat je er bij bent in één van de mooie locaties die het hotel je kan bieden. De High Tea is ook inbegrepen en staat hieronder beschreven:

Burj al Arab Afernoon Tea bij Sahn Eddar

De Afternoon Tea wordt geserveerd in de Burj Al Arab bij het Sahn Eddar restaurant. Dit restaurant is gevestigd in het grootste atrium van de wereld, op de 1e verdieping van het luxe hotel. Het atrium van de Burj Al Arab is schitterende ruimte waar de luxe van de Burj Al Arab tentoongesteld wordt. Het atrium is versierd met prachtige mozaïeken, marmeren vloeren, fonteinen en fakkels. Dit alles zorgt voor een unieke sfeer voor gasten die relaxt van de traditionele Afternoon Tea willen genieten. De Afternoon Tea in het Sahn Eddar restaurant van de Burj al Arab wordt geserveerd van 13.00 uur tot 18.00 uur.

De afternoon tea bij Sahn Eddar in de Burj al Arab kost 262 euro per persoon en is inclusief een privé transfer vanaf je hotel naar de Burj al Arab en weer terug. De high tea in het Sahn Eddar restaurant en kan online gereserveerd worden website van Viator waarbij je in euro’s met o.a. iDeal, creditcard en Paypal kunt betalen en geen last hebt van de wisselkoers van de euro ten opzichte van de dirham.

Burj al Arab Afernoon Arabesque Tea bij Sahn Eddar

Burj al Arab High Tea bij Sahn Eddar & Dubai Frame

Trakteer jezelf op pure luxe en geniet van een traditionele high tea in het bijzondere Sahn Eddar restaurant in de atrium van de Burj al Arab. De High Tea begint om 19.00 uur en is inclusief een drie gangen menu met cocktails, heerlijke sandwiches, scones en zoetigheden. Deze high tea wordt geserveerd in het Sahn Eddar restaurant op de eerste etage in de prachtige lobby van het hotel, in de grootste atrium van de wereld waar je prachtige mozaïeken, marmeren vloeren en fakkels vindt. De High Tea in het Sahn Eddar restaurant wordt geserveerd tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Deze high tea is inclusief een bezoek aan de Dubai Frame en een transfer naar de Burj Al Arab. De high tea bij Sahn Eddar in de Burj al Arab inclusief transfer en Dubai Frame kost 264 euro per persoon en kan online gereserveerd worden via deze website.

High Tea in de Burj al Arab

Woestijnsafari Dubai / Desert Safari

High Tea in de Burj al Arab

Ticket At The Top, Burj Khalifa SKY

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai