High Tea in de Burj al Arab in Dubai

High Tea in de Burj al Arab

Het Burj al Arab Hotel in Dubai biedt je een ervaring die je niet snel zult vergeten! Niet alleen kun je genieten van de vele lekkernijen maar het hotel (7 sterren) zal je verbluffen.

Vanuit de Skyview Bar heb je een schitterend panorama uitzicht over de Perzische Golf, de opvallende kustlijn met zijn palm eilanden en over de skyline van Dubai. Een ervaring die je niet mag missen! Een High Tea bij het Burj al Arab is vaak al weken van te voren volgeboekt. Samen met onze partner Ticketbar bieden wij je de kans om online deze unieke ervaring te reserveren. Boek je reservering direct online en zorg ervoor dat je er bij bent in één van de mooie locaties die het hotel je kan bieden. De High Tea is ook inbegrepen en staat hieronder beschreven:

Sky Tea bij de Skyview Bar
Op de bovenste verdieping van Burj Al Arab vindt je de Skyview Bar met een prachtig uitzicht over de Palm eilanden en de eilanden die samen de wereld vormen. Deze magische High Tea zal een werkelijke ervaring zijn. Je kunt kiezen uit een selectie van thee, koffie, sandwiches, pattiserrie en cakes in combinatie met heerlijke huisgemaakte jams.

Van zaterdag tot donderdag, de eerste sessie van de high tea begint om 13.00u. De tweede sessie begint om 16.00u.

Prijs per persoon: 180 euro. Klik hier om online te reserveren.

Afernoon Tea bij Sahn Eddar
Een geweldige ruimte waar de luxe van de Burj Al Arab tentoongesteld wordt. Sahn Eddar bevindt zich in de wereld´s grootste atrium met prachtige mozaïek, marmeren vloeren en fakkels. Dit alles zorgt voor een unieke sfeer voor gasten die relaxt van de traditionele ´Afternoon Tea´ willen genieten.

De High Tea wordt geserveerd van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Prijs per persoon: 163 euro. Klik hier om online te reserveren.

High Tea bij Sahn Eddar
Probeer je eens voor te stellen hoe een typische Engelse High Tea er uit ziet. En probeer je tegelijkertijd het volgende plaatje voor te stellen. De High Tea begint om 19.00 uur met cocktails, heerlijke sandwiches en zoetigheden in een hippe en relaxte locatie.

De High Tea wordt geserveerd tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Prijs per persoon: 116 euro. Klik hier om online te reserveren.

De tickets worden binnen 24 uur verzonden naar het opgegeven emailadres.
De vermelde prijzen kunnen gedateerd zijn, kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder

High Tea in de Burj al Arab

Woestijnsafari Dubai / Desert Safari

High Tea in de Burj al Arab

Ticket At The Top, Burj Khalifa SKY

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai