Panoramische Hatta Safari per 4WD

Ga naar de Hatta Heritage Village op een dagsafari. Samen met je professionele gids reis je door de passen van de rotsgebergtes onderweg naar Hatta en kan je het unieke landschap bewonderen.

Bijzonderheden:

  • Bewonder het spectaculaire uitzicht over de rotsgebergtes
  • Bezoek het Hatta Heritage Village
  • Geniet van een picnic-lunch onderweg

Bewonder het spectaculaire landschap tijdens deze rit per 4WD-voertuig door de woestijn. Je gaat ten oosten van Dubai de bergen in tijdens deze dagsafari naar het Hatta Heritage Village.

Hatta ligt zo’n 110 km ten oosten van Dubai in het Hajjargebergte. Dankzij de hogere ligging van Hatta, is het klimaat hier milder, waardoor het een populaire bestemming is voor de inwoners van Dubai.

In het oude dorpje Hatta zie je 2 prominente militaire torens en de Jumamoskee die dateert uit de 18e eeuw, en zo’n 30 huizen. In dit gereconstrueerde heritage village zie je scenes uit het alledaagse leven uit die periode.

Je rijdt over een gevarieerd terrein in je 4WD-voertuig op weg naar Hatta en kan genieten van prachtige panorama’s op de passen door de rotsgebergtes. De Hatta wadi, een droge rivierbedding, loopt door de bergen en leidt je naar groene oases en verfrissende waterpoelen. Tijdens de rit is het mogelijk te stoppen voor een picnic-lunch. Na de lunch rijd je door de zandduinen op de terugweg.

Inbegrepen:

  • Afhaaldienst van je hotel
  • Vervoer per 4WD-voertuig (Toyota Land Cruiser of vergelijkbaar)
  • Engelssprekende gids/chauffeur
  • Flesje mineraalwater en frisdranken
  • Picnic-lunch

Niet inbegrepen:

  • Fooien

Goed om te weten:
Lichte zomerkleding is bijna het hele jaar geschikt, maar in de winter kan het nodig zijn een trui of jas mee te nemen, vooral ‘s avonds. Goede kwaliteit zonnebrillen worden aangeraden en voor brillendragers fotochrome lenzen. Hoeden of andere hoofdbescherming worden aangeraden in direct zonlicht.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben conservatieve kledingtradities. Zwemkleding mag uitsluitend op het strand of aan het zwembad gedragen worden. Mannen en vrouwen moeten zorgen dat schouders en knieën bedekt zijn in het openbaar en dan speciaal in soeks, winkels en dorpjes

BELANGRIJK: ZORG DAT JE JE PASPOORT BIJ JE HEBT.

Prijs vanaf € 78,- per persoon.
De vermelde prijzen kunnen gedateerd zijn, kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder

Panoramische Hatta Safari per 4WD

Helicoptervlucht over Dubai (20 minuten)

Panoramische Hatta Safari per 4WD

Wild Wadi Water Park entrée inclusief vervoer

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai