At The Top Dubai

Tickets voor de Burj Khalifa (At The Top)

Bij een vakantie of citytrip naar Dubai mag een bezoekje aan het hoogste gebouw van de wereld, de Burj Khalifa niet ontbreken. Op de 124e verdieping, op een hoogte van 421 meter bevind zich At The Top. Dit observatieplatform is de hoogste van de wereld en biedt een adembenemend 360 graden uitzicht over onder andere Downtown Dubai, het palm eiland, de Burj al Arab, de kunstmatige eilanden voor de kust in de vorm van de wereld en de rest van deze wereldstad.

Aangezien een bezoek aan At The Top hoog op iedereen z’n must do lijstje staat is de beschikbaarheid van Burj Khalifa tickets ter plekke vaak erg beperkt. Het is daarom aan te raden om uw tickets vooraf via internet te bestellen om teleurstelling te voorkomen. De enige tickets welke vrijwel altijd direct aan de balie te koop zijn, zijn de duurdere onmiddellijke toegang tickets welke bijna 50% duurder zijn dan de normale entreebewijzen van omgerekend 31 euro.

Het beste tijdstip om de Burj Khalifa / At The Top te bezoeken is +/- een uur voor de zonsondergang, op die manier zie je zowel Dubai bij dag als Dubai bij nacht en ervaar je de zonsondergang op een hoogte van 421 meter. Let er wel op dat je op tijd bij de balie bent aangezien de veiligheidscontrole enige tijd kan duren.

Bijzonderheden:

 • Bezoek het hoogste gebouw ter wereld en geniet van het schitterende uitzicht over Dubai
 • Geniet van diverse multi-media tentoonstellingen over deze toren en haar technologische snufjes
 • Schiet naar boven in ‘s werelds snelste lift
 • Beleef adembenemende uitzichten vanaf het hoogste openlucht terras ter wereld op een hoogte van 421 meter
 • Combineer realiteit met Photoshop met de ‘At the Top’ groen scherm fotografie
 • Ervaar Dubai op een hele nieuwe manier

Kijk op naar ‘s werelds hoogste door de mens gemaakte constructie voordat je naar de 124e verdieping zoeft en geniet van het uitzicht over downtown Dubai. Met haar bijna 830 meter (2723 voet) hoogte, is Burj Khalifa, hét symbool van het nieuwe Midden-Oosten en de hoogste toren van de wereld. 

Met ‘s werelds snelste lift als vervoersmiddel – je zoeft met een snelheid van 64 km/uur – sta je binnen de kortste tijd op de 124e verdieping op een hoogte van 421 meter voor een bezoekje aan het observatieplatform At The Top. Vanaf het observatieplatform van  de Burj Khalifa kan je genieten van het uitzicht van 360 graden over de turquoise, goudbruine en zilveren stad. Op het observatieplatform kan je ook interactieve tentoonstellingen vinden over de architectuur en technologie van de toren, en er zijn ook telescopen waar je tegen een kleine betaling gebruik van kan maken.

Het is belangrijk om foto’s te hebben ter herinnering aan bijzondere ervaringen zoals naar de top van ‘s werelds hoogste toren gaan, dus bij binnenkomst staat er een fotograaf klaar om je foto te nemen. Als je de foto leuk vindt, kan je hem bij de uitgang kopen. Er zijn ook fotografen op de 124e verdieping; indien er foto’s worden genomen, kan je een bonnetje aan de fotografen vragen, de foto’s vervolgens bekijken en de mooiste kopen om mee naar huis te nemen!

Niet inbegrepen:

 • Niet inbegrepen:
 • Foto’s gemaakt door de fotograaf

Goed om te weten:

 • Wegens de enorme vraag naar bezoeken aan Burj Khalifa, kan de gevraagde tijd eventueel niet beschikbaar zijn, in dat geval boekt de organisator je voor een nieuwe tijd binnen één of twee uur van jouw oorspronkelijke keuze.
 • Het kan zijn dat er rijen zijn bij de tentoonstellingen op het observatieplatform. Dit komt vooral vanwege de strenge veiligheidsmaatregelen. Gemiddeld duurt een bezoek aan deze attractie zo’n 2 uur.
 • Data en tijden zijn afhankelijk van beschikbaarheid.
 • Zoals volgens het beleid van Burj Khalifa, kunnen tickets niet gewijzigd, ingewisseld of vergoed worden.
 • Zorg dat je een geldig identiteitsbewijs met foto bij je hebt.
 • Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee.
 • Zorg dat je 30 minuten voor vertrek aanwezig bent in verband met de veiligheidsmaatregelen en mogelijke rijen bij de ingang van At The Top.

Prijs vanaf € 36 per persoon.
De genoemde prijs kan gedateerd zijn, kijk voor de meest actuele prijzen op de website van de aanbieder

Tickets inclusief hotel pick-up?
Wil je graag opgepikt worden voor de deur van je hotel en afgezet worden bij de Burj Khalifa? Dat kan, boek dan je tickets voor At The Top inclusief hotel pickup via deze link.

Tickets voor de Burj Khalifa (At The Top)

Ticket At The Top, Burj Khalifa SKY

Tickets voor de Burj Khalifa (At The Top)

Dubai 7-Daagse City Card: bespaar honderden euro’s!

Volgende excursie

Meer interessante excursies in Dubai